Головна | Реєстрація | Вхід | RSS Понеділок, 29.04.2024, 00:21

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2022 » Лютий » 4 » Увага! Дистанційне навчання!
18:17
Увага! Дистанційне навчання!

Робота навчального закладу з 25.01.2022 по 11.02.2022 року

ШАНОВНІ БАТЬКИ ТА УЧНІ!

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року №1236 “Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SAES-COV-2” (зі змінами та доповненнями), беручи до уваги протокол регіональної Комісії з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Закарпатської обласної державної адміністрації l від 24.01.2022 року та протокол Комісії з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Великолучківської сільської ради № l від 24.01.2022 року з метою збереження здоров’я учнів, запобігання поширенню захворюваності з 25.01.2022 по 11.02.2022 року навчання учнів школи відбуватиметься в онлайн режимі (дистанційно).

З метою забезпечення та виконання навчальних планів, освітніх програм у 2021-2022 навчальному році  педагогічний колектив школи на засіданні педагогічної ради № 5 від 25.01.2022 ухвалив відповідне рішення про використання  різних форм дистанційних комунікацій між учасниками освітнього процесу під час карантину.

Дистанційне навчання передбачає синхронну та асинхронну взаємодію вчителя та учнів під час занять. У синхронному режимі вчитель та учні одночасно перебувають в електронному освітньому середовищі або спілкуються за допомогою засобів аудіо-, відеоконференції.

У Великолучківськів ЗОШ І – ІІ ступенів :

Дистанційне навчання буде здійснюватись завдяки використанню всіх технічних та інформаційних засобів, електронної пошти, соціальних мереж, засобів онлайн зв’язку.

Дистанційне навчання під час карантину буде проводитись згідно з розкладом уроків на платформі «Єдина школа». Також будуть використовуватись  платформи ZOOMGoogle Classroom, Viber.

Для зворотного зв’язку та індивідуальних консультацій учнів з учителями - предметниками просимо використовувати мобільні телефони, ПК (персональні комп’ютери), планшети, ноутбуки,  email та інші засоби онлайн комунікації.

   Просимо Вас, шановні батьки, допомогти вчителям  максимально ефективно організувати освітній  процес у дистанційній формі.  Для цього важливо обладнати  для своєї дитини робоче місце з поступом до Інтернету. Надзвичайно важливим є також і процес комунікації, складовими якого є:

1.  Зв’язок з класним керівником. У разі хвороби дитини або неможливості долучитися до дистанційного навчання дайте про це інформацію. Класний керівник повідомить колег про причину відсутності дитини.

2.  Організація освітнього процесу під час дистанційного навчання здійснюється в межах робочого часу педагогічних працівників, тому зворотній зв’язок надаватиметься з 08.30 до 16.30 (або на наступний день з часу Вашого звернення). Вихідні та святкові дні не є робочим часом вчителя!

3. Якщо з будь-яких причин  вчитель предметник  протягом двох діб із часу Вашого звернення не виходить на зв'язок, Ви маєте право звернутися на електронну пошту адміністрації  sch_novluchky@meta.ua  для оперативного вирішення Вашого питання щодо організації дистанційного навчання. Для того, щоб Ваше звернення було розглянуто якнайшвидше, у полі «Тема» напишіть прізвище та ім’я вчителя, з яким Ви не змогли зв’язатися, предмет і клас, у якому навчається Ваша дитина.

4. Не менш важливим є дотримання правил етикету в режимі дистанційного навчання. Підключаючись до онлайн уроків, зверніть увагу, чи не кричить папуга, чи не гавкає собака, чи наявні інші звукові ефекти, що заважають і відволікають. Допомогти може контроль за режимом роботи мікрофона. Вкотре нагадуємо про навушники. Прослідкуйте, що потрапляє в об’єктив камери. Учитель не завжди може бачити всіх учасників (особливо при використанні функції «Демонстрація екрану»). Обговорюйте уроки з дітьми. Про виявленні фактів порушення етики повідомте класного керівника. Надсилаючи фото письмових робіт, зверніть увагу на якість фото та можливість прочитання файлів, надісланих учителю . Звертайте увагу на час надсилання робіт. Це теж важлива складова як академічної доброчесності, так й етики спілкування.

Бажаємо успіхів у дистанційному навчанні. Збережемо здоров'я наших дітей!

                                                                                  Адміністрація школи!

 

 

 

 

 

Переглядів: 217 | Додав: maryanabiba | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 LinaEn  
0
Πривет! Я знаю, мoe coобщeниe мoжет быть cлишком cпeцифическим,
Ηо мoя ceстрa нaшла здесь xoрошегo мyжчинy и они пoжeнились, тaк как насчeт меня?! :)
Мнe 25 лет, Лина, из Рyмынии, знаю aнглийcкий и pyсcкий языки.
И... У меня специфичeскaя бoлeзнь, нaзывaeтcя нимфомaния. Кто знaет, что это такoe, можeт меня пoнять (лyчше сpaзy скaзaть)
Ах дa, я oчeнь вкуснo готовлю! И я люблю не тoлькo гoтовить ;))
Я нaстоящая дeвyшка, не пpocтитуткa, и ищy сeрьeзные и гoрячие oтношения...
Β любoм случаe, вы можeтe нaйти мoй профиль здecь: http://prepempho.tk/user/12402

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Лютий 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Пошук
Корисні сайти

...
Конструктор сайтів - uCoz