Головна | Реєстрація | Вхід | RSS Четвер, 25.04.2024, 14:21

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2019 » Червень » 5 » "Останній дзвінок 2019 року"
11:14
"Останній дзвінок 2019 року"

Дзвінок останній-перший крок в житті,
Палкий порив у юності надій.
Нехай щастить вам, друзі у путі,
І хай здійсняться світлі ваші мрії!

     Останній дзвоник у школах - це день, коли перед довгоочікуваними літніми канікулами школярі востаннє сіли за парти. Це день радості та смутку водночас, адже для одних - це чергове закінчення навчального року, а для інших - ще одна сходинка до вступу у доросле життя.

     Сумне і одночасно радісне свято зустріли батьки і діти разом. Батьки мимоволі згадували свої щасливі та безтурботні роки, хвилини радощів і перше кохання, а діти раділи закінченню такого, як вони думають у свої молоді роки, «важкого періоду навчання». Діти швидко підросли і уже настав час їм іти в самостійне життя, але не без пильного нагляду батьків.

     У п'ятницю, 31 травня, в школах голосно звучала урочиста музика, звідусіль лунали теплі вітання i кожне людське серце відгукувалося на малиновий передзвін дзвінка, що сповіщав про веселу пору канікул та відкривав дорогу в незвіданий світ самостійності та зрілості, проводжаючи випускників у доросле життя.

     Майбутніх випускників вітали батьки, вчителі і колектив школи з таким чудовим святом і бажали їм сонячних і безхмарних днів самостійного життя.

     І звичайно, найприємнішими були побажання учнів. Вони подарували вчителям квіти, прочитали присвячені їм вірші та щирі і теплі слова подяки.

     Усім учням і батькам хочеться побажати Божого благословення, міцного здоров’я, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів! Нехай знання, отримані в школі, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків та допоможуть досягти омріяних вершин!

     Пролунав Останній дзвоник і навчання закінчилося. А для всіх інших останній дзвоник – це початок відпочинку, мета якого – набратися сил й енергії на подальше навчання й творчий поступ, чого і бажаємо усім учням та вчителям нашої рідної школи.

Ось і настала довгоочікувана хвилина, коли пролунав останній дзвінок.

Життя, наче потяг
Зупинка під назвою «ШКОЛА»,
А потім чекає на вас невідомий маршрут.
І все життя поруч із вами йтиме ваша доля.
Якою вона буде, залежить від вас.
Ми ж бажаємо вам тільки щасливої долі.

Переглядів: 299 | Додав: maryanabiba | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Червень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Пошук
Корисні сайти

...
Конструктор сайтів - uCoz